AANVRAGEN ZORGINDICATIE?

Wanneer u of uw dierbare persoonlijke verzorging, verpleging of begeleiding nodig heeft moet er eerst vastgesteld worden welke zorg er nodig is en wat de hoeveelheid van deze zorg dient te zijn. Dit wordt vastgelegd in een zogenaamde zorgindicatie. Vanaf 1 januari 2015 is de wijkverpleegkundige verantwoordelijk voor het indiceren van de zorg en de zorgtoewijzing. Dat betekent dat personen die verzorging of verpleging nodig hebben zelf deze zorg kunnen aanvragen. Ook kan de zorg aangevraagd worden via familie, huisarts of een andere doorverwijzende instantie.
Homecare – Geloof Hoop Liefde kan het volledige traject van het aanvragen van een indicatie of een Persoonsgebonden budget (PGB) voor u uit handen nemen. Ook zijn onze wijkverpleegkundigen (HBO opgeleid niveau 5) bevoegd om een zorgindicatie voor u te stellen.

Geslacht

10 + 12 =

Homecare – Geloof Hoop Liefde kan het volledige traject van het aanvragen van een indicatie of een Persoonsgebonden budget (PGB) voor u uit handen nemen. Ook zijn onze wijkverpleegkundigen (HBO opgeleid niveau 5) bevoegd om een zorgindicatie voor u te stellen. Neem gerust contact met ons op.